O nama.




JOOLA brand u Bosni i Hercegovini pojavljuje se tokom 2014. godine, kao predstavništvo za prodaju i distribuciju stonoteniske opreme ovog renomiranog proizvođača sportske opreme.



JOOLA brand je nastao popularnom metodom u 50-im godinama, spajajući imena kompanije i imena gradova. U sklopu sportskog odjela robne kuće JOOss u LAndau-u napravljeni su prvi stolovi za stolni tenis 1952. godine. Za stvaranje ovog branda zaslužan je Karl Frey, tadašnji direktor, a kasnije i jedini vlasnik kompanije Jooss.

Brand JOOLA vuče svoje porijeklo i prepoznatljivost još od 1950., a bio je uključen u proizvodnju prvih stolova za stolni tenis. Poznat je po tome što razvoj proizvoda po svim cjenovnim razinama temelji na vrhunskim sportašima i performerima. JOOLA pomaže zvijezde, podržava i prati talentirane pojedince u njihovoj karijeri, pomaže vodeće europske klubove, te oprema međunarodne događaje najboljim spektrom svoje opreme. Za rezultat JOOLA je okružena vrhunskim timovima igrača, materijalnih stručnjaka i trenera koji koriste JOOLA opremu i prenose svoja iskustva kao povratnu informaciju.

Vjerojatno ne postoji drugi brand u stonom tenisu koji nudi tako široku paletu proizvoda, kao što to ima JOOLA. Raspon dodatne opreme, kao i odjeće JOOLA je također kompletan. Kada je prvi stol napravljen , nitko nije mogao pretpostaviti što će se događati sljedećih 6 desetljeća. Samostalni odjel je nastao 1954. godine , ali je potrajalo sve do 1961. dok su na JOOLA stolovima zaigrali njemački prvaci. Od tada se samo napredovalo, iz godine u godinu. JOOLA stolovi su bili službena oprema na događajima kao što su Olimpijske igre, Svjetsko prvenstvo, Europsko prvenstvo, Svjetsko juniorsko prvenstvo, Azijske igre, Afričko prvenstvo...

JOOLA se dosljedno oslanja na vrhunski sport, kao temelj za razvoj svojih proizvoda u svim rasponima cijena. Logično je stoga, da je stolni tenis na visokom nivou podržan od strane JOOLA-e. JOOLA podupire talente pri izgradnji karijere, sponzoriše vodeće europske klubove, a podržava i mnoga sportska udruženja.

Rezultat svih tih napora je tim vrhunskih igrača, stručnjaka, trenera i klubova koji se koriste JOOLA proizvodima.