Novosti.


- JOOLA sponzor održanog Novogradskog turnira za subkadeteU organizaciji STK "Novi Grad" Sarajevo, u nedjelju 18.01.2015. održan je drugi novogradski turnir za subkadete i subkadetkinje "I na raspust sa reketom 2015", na kojem je učestvovalo 45 subkadeta i subkadetkinja iz 11 bosanskohercegovačkih klubova.

Nakon veoma zanimljivih i kvalitetnih mečeva, kod subkadeta je najviše pokazao trenutno najbolji subkadet u BiH Husremović Bakir iz STK "Stens Euroasvalt" koji je u finalu bio bolji od člana STK "Novi Grad" Radić Jasmina, dok su treće mjesto podijelili Kajević Alen iz STK "Novi Grad" i Babić Nedim iz STK "Spin" Doboj Istok.

Kod subkadetkinja svoju trenutnu nadmoćnost pokazale su članice STK "Kreka-Edelex", čije su članice osvojile prva tri mjesta. Prva je bila Zlatanović Medina, druga Lovrić Ema, dok je Zlatanović Šejla podijelila treće mjesto sa članicom STK "Spin 2012" Biogradlić Džanom. Osim pehara, medalja i diploma za sve prvoplasirane, koje je obezbijedio organizator, svi prvoplasirani dobili su i prigodne nagrade od sponzora turnira, generalnog zastupnika za BiH renomirane stonoteniske opreme JOOLA, gospodina Isabegović Armana.

 


- JOOLA sponzor STK "KREKA-EDELEX" Tuzla

JOOLA i generalno zastupništvo ove renomirane stonoteniske opreme u BiH sponzor su Stonoteniskog kluba "Kreka-Edelex" Tuzla.